Περι μεσιτείας - Άρθρο του κ. Ιωάννη Γλήνια



Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ πωλητή και αγοραστή, είναι αυτός που θα κλείσει βάση των δεδομένων της αγοράς τη σωστή τιμή για την πώληση ενός ακινήτου.

Είναι αυτός που θα φέρει τις ανάγκες και των δύο πλευρών κοντά (έχοντας κάνει πριν ατελείωτη έρευνα), είναι αυτός που θα διευκολύνει την κάθε μικρή ή μεγάλη επιπλοκή που θα εμφανιστεί ενδεχομένως κατά τη διάρκεια κλεισίματος της συμφωνίας. Αυτά όλα και άλλα που έχουν να κάνουν ακόμη και με το ταίριασμα των χαρακτήρων των εμπλεκομένων είναι ένας κτηματομεσίτης.

Στη RE/MAX που είμαστε Real Estate στο Maximum, το μεγαλύτερο παγκοσμίως κτηματομεσιτικό δίκτυο με γραφεία σε όλο τον κόσμο και σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας. Μια πρωτοποριακή ιδέα στο στήσιμο ενός γραφείου με περισσότερους εξειδικευμένους συνεργάτες – μεσίτες κάτω από την ίδια οντότητα.

Ενδιαφερόμαστε μέσω αυτού του παγκόσμιου δικτύου για τις τάσεις της αγοράς, για την ενδεχόμενες αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας που θα επιφέρουν αύξηση της ζήτησης στο χώρο των ακινήτων ακόμη και για την προοπτική μιας τοπικής ή μεγαλύτερης εμβέλειας – λαμβάνουμε άμεσα γνώση πάντα για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών μας.

Υπό αυτές λοιπόν τις προϋποθέσεις μπαίνουμε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι του Real Estate, σε αυτό της επενδυτικής πρότασης από τους εξειδικευμένους και ενημερωμένους συμβούλους ακίνητης περιουσίας.

Είναι αυτός που θα προτείνει την κατάλληλη στιγμή εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα προς τον επενδυτή  τη σωστή επενδυτική τοποθέτηση, επενδύοντας τα χρήματά του σε ακίνητα. Είναι αυτός που θα αναλύσει την απόδοση που θα επιφέρει το ακίνητο που προτείνει, αλλά και την όποια υπεραξία θα αποκτήσει το συγκεκριμένο στο μέλλον και υπό ποιές προϋποθέσεις, ΩΣΤΕ η τοποθέτηση της επένδυσης σε ακίνητα να αποτελέσει την πιο συμφέρουσα κίνηση τη δεδομένη στιγμή.

Εκτός από την ευρεία γνώση του χώρου του Real Estate βασικό πλεονέκτημα του συνεργάτη μας είναι η απόλυτη κατανόηση των δεδομένων του πελάτη, ώστε η πρόταση να αποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Εμείς στη RE/MAX λέμε ότι ο επιτυχημένος σύμβουλος ακίνητης περιουσίας είναι αυτό που δημιουργεί τις προϋποθέσεις μίας επικερδούς συναλλαγής και για τις δύο πλευρές.






Ο κ. Ιωάννης Γλήνιας είναι Broker/Owner του κτηματομεσιτικού γραφείου της RE/MAX City στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη.

Με σπουδές στο Πολυτεχνείο του Darmstadt της Γερμανίας είναι ξενοδόχος, ιδιοκτήτης του Samothraki VIllage Hotel, Πρόεδρος των Επαγγελματιών της Σαμοθράκης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Σαμοθράκης και ασχολείται πολλά έτη με τη μεσιτεία, όντας ο μοναδικός κτηματομεσίτης της Σαμοθράκης με δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαμοθράκη

Η εταιρία μας