Η εταιρία μας

Το κτηματομεσιτικό γραφείο RE/MAX City είναι μέλος του Ομίλου Samothraki Group, o Όμιλος Samothraki Group δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο του τουρισμού (Samothraki Village Hotel), του Real estate (Samothraki Realty) και των ταξιδιωτικών παροχών (Samothraki Travel). Το τουριστικό και το μεσιτικό γραφείο έχει υποκαταστήματα στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, το 2016 συνάψαμε συμφωνία με τον παγκόσμιο κολοσσό της κτηματαγοράς και το μεσιτικό γραφείο ονομάστηκε και μπήκε στο δίκτυο της RE/MAX.



Το γραφείο καλύπτει τις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Φερών, Μάκρης, Αγίας Παρασκευής, Δικέλλων, Μεσημβρίας, Μαρώνειας και Σαμοθράκης. Στο νησί της Σαμοθράκης υπάρχει μόνιμο παράρτημα και συνεργάτες που γνωρίζουν τις ιδιοκτησιακές ιδιαιτερότητες του νησιού. Η RE/MAX City εκμεταλλευόμενη το πανίσχυρο πανελλαδικό και παγκόσμιο δίκτυο της είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε πελάτη για κάθε κτηματομεσιτική του ανάγκη σε 100 χώρες στον κόσμο.

Το γραφείο αναλαμβάνει την διαχείριση ακινήτων όλων των κατηγοριών όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες, βίλλες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, τουριστικά και μεγάλα επενδυτικά ακίνητα.

Το γραφείο συνεργάζεται με πολιτικούς μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους με σκοπό την ορθή και νόμιμη διεκπεραίωση κάθε πράξης ενοικίασης ή αγοροπωλησίας.

Η Εταιρεία μας παρέχει πακέτα After Sales Support καθώς και ασφαλιστικά πακέτα έτσι ώστε ο καινούργιος Ιδιοκτήτης- Επενδυτής να είναι απολύτως σίγουρος ότι η περιουσία του είναι ασφαλής.

Βρείτε μας στο www.remax-city.gr


Καραισκάκη 9, Αλεξανδρούπολη  

(+30) 2551034337  

info@remax-city.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαμοθράκη

Περι μεσιτείας - Άρθρο του κ. Ιωάννη Γλήνια